Dodaj komentar

Tuzitelj ober kriminalac sa debelom imovinskom karticom je doveden u tuziteljstvo da takve,moje i dr. slucajeve zataska.Svi politicki,tajkunski procesi se obustave od tuzitelja koji su instalirani od sirokobrijeskih ubica i krim podzemlja sto reketira tajkare.Narod ce jedan dan otici ili ce se obracunat s mafijom koji neprezaju ni od cega.Ugledajmo se na oca Davora Dragicevica koji se bori za pravdu i narod ga podrzaje u citavoj regiji.Mi hrvati sko obicne [ * neprimjereno * ] uzeli invalidnine,skrb,trolist mirovinu i sad se boje svi izic pred tuziteljstvo i trazit ostavku Cavarove,Culjka. .Znaci isti su u sprezi s cetnicima koji sve do detalja organiziraju da slucaj ode u zastaru,zalosna prica i ne daj boze da se se ponovi.Gospodin Ivan Pernar saborski zastupnik je dobro reka likvidacije politicke Andelka Paradzeka,Blaza Kraljevica,Mire Barisica,Ludviga Pavlovica su obustavljenje i nisu nikad rijesenje zbog politickog predznaka.Udba je mala maca za ove zlocince koji su se kroz paraobavjestajni sustav infiltrirali u zakonodavne,izvrsne institucije.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
9
3
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari