Dodaj komentar

Tužiteljstvo ZHŽ obustavlja istragu u slučaju Soldo!?

ljubuski.info

Tresla se brda, rodio se miš! To je uobičajena konstatacija za brojne kaznene postupke koje vode tužitelji Tužiteljstva ZHŽ, a slučaj Soldo u Širokom Brijegu nije niti u startu mogao biti iznimka, jer je postupak istrage bio površan i spor.

Prema informaciji iz policijskih struktura u Širokom Brijegu, u tijeku je postupak zatvaranja ovog predmeta donošenjem naloga o obustavljanju istrage od strane tužitelja Borislava Čuljka. Odgovornost za nanošenje teških tjelesnih ozljeda tada malodobnom MIli Soldi nije utvrđena, iako se u javnosti govorkalo kako su Soldu ozlijedili prijatelji na zabavi.

Istražni postupak nije učinjen temeljito i u potrebnom roku, pa ako je i bilo dokaza oni su mogli biti uništeni. U Širokom Brijegu je održan i prosvjedni skup pred oko 500 širokobrijezana. Na njemu se pojavio i gradonačelnik Miro Kraljević.

Je li se u predmetu moglo učiniti više? Vjerojatno da, jer dosadašnji rad tužitelja Borislava Čuljka nije bio primjeren funkciji, kao niti njegove šefice Vesne Ćavar.

Također se doznaje kako niti vozač Tužiteljstva ZHŽ Rajko Markotić neće odgovarati nakon što je pred osnovnom školom u Širokom Brijegu službenim automobilom tužiteljstva nanio ozljede osnovnoškolcu.

Logičan je zaključak kako za odabrane ne vrijede zakoni ove države čim su dio vlasti Ili njena logistička potpora.

N.B.
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
7
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari