Dodaj komentar

bitno je narod nazvati dezerterima jer odlazi za egzistencijom a nikako ne prozvati ove uzročnike koji su do toga doveli, njih škropite i podržavajte.
frustriran narod više odlazi iz inata no li do stvarne potrebe jer ovdje misto imaju samo nesposobni uhljebljinovići i njihovi loši gospodari.
nikako "oprati" po onima što svoje dvore izgradiše na krvi braniteljskoj a njih pošutaše po bijačama i pustopoljinama i očekivati da im još dica ostanu tu da im budu služinčad e neće moći ove noći.
sve te cigle od dvora naših vrlih gospodara su cigle naše dice nisu njihove, pa im još to pljačkanje
blagoslivljajte i očekivajte da ostaju u mraku vaših prljavih želja

no ipak "na dobro vam Mlado lito i Nova godina", sve je do Božje pa i ovo vaše licemjerje.

osta pusta moja domovina
osta pusta naša 'ercegovina

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
3
5
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari