Dodaj komentar

laž je što se tiče zapadne obilaznice moj barbariću vodi se već spor imovinski na sudu široki brijeg oko platnare i ne možeš ništa izuzeti dok ne bude sudska presuda, nego je pitanje kako si ispred općine dao platnaru ćiri markiću 2002 godine na korištenje a ista nikad nije upisana u katastar i grunt ( spor se vodi na sudu široki brijeg zadnjih godinu dana, vlasništvo je dokazano odlukom općinskog vijeće iz 1961 godine a nika općinske službe istu nisu upisale) pa objasni kako ste s agencijom za privatizaciju dali gospodinu ćiri markiću istu da proda inventar i strojeve i na osnovu kojih papira kad se i sad vodi zemlja na nekim starim vlasnicima, mogao bi malo u zenicu nevenko

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
5
1
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari