Dodaj komentar

Načelnik Barbarić gostovao u programu Radija Ljubuški

ljubuski.info

Jučer je u programu Radija Ljubuški gostovao načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić.

Načelnik Barbarić je govorio o trenutnom stanju u općini Ljubuški, aktualnim temama i planovima za iduću godinu.

Ukratko, realizirano je zacrtano, u cijelosti ostvareno planirano, čak i premašeno, nažalost nedostaje nam kvalitetnijih i bolje plaćenih radnih mjesta tako da dio građana još uvijek odlazi ili razmišlja o odlascima, iza nas je uspješna poljoprivredna godina i napravljeni su jaki iskoraci u turzmu.

Barbarić je govirio i o zastoju radova na zgradi kina, zapadnoj obilaznici, nekadašnjoj poslovnoj zoni Ljubuški, JP Parkovi, ALBA-i ..., a vrijedno je spomenuti kako se i sam prozvao "Zaboravljenim braniteljem"!

Poslušajte cjelovit zvučni zapis gostovanja:

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
2
3
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari