Dodaj komentar

Kazes vjerovati svakom fratru nije zdravorazumno.
Ti ides na Sv.Misu da čujes Rijec Bozju.U hostiji primis zivog Isusa .To je vjera da u to vjerujes bez razuma.A razumom spoznajes da je to istina.Razumom spoznajes materiju oko sebe.Sve sto je Bog stvorio.Zasto su prvi fizicari i astronomi bili svecenici.Jer su razumom htjeli objasniti Bozje stvaranje.
A ti razumno zakljucis da je Dario [ * neprimjereno * ].I Ševo fratar.To nije razum vec kleveta.
Idi ujutro na zornicu i ispovjedi se.I ne grijesi i huli na svecenike.
Ako imas koga iz kuce preporuci ga u svecenike kada se tako uzima lova.Sto ce ista raditi.

Bog s tobom.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
2
7
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari