Dodaj komentar

Škole ne bi smjele biti prikupljališta za to i slično.
Šta učimo time djecu?! Kako učitelji znaju kakvo je čije materijalno stanje. Postoji način kako se to radi na drugim mjestima.
Toliko neukusa i bezobzirnosti prema djeci teško je zamisliti za civiliziranu sredinu.
Imam osobni doživljaj. Pozvali me u školu da mi dadnu knjige za moje peto dijete. A ne dijele se svima!!!
Iz čista mira,netko je zaključio da mu trebaju. Napomena,nisam korisnik socijalne pomoći i slično.
Na očitu uvredu i pokušaj ponižavanja mog malog bisera rekoh im u toj školi: -Ja nisam bacila knjige prethodnih mojih četvero djece,jer su knjige vrijednost. Po svakoj logici ovo moje dijete trebalo bi imati knjige od starije braće. Te knjige poklonite onome tko odlučuje da se skoro svake godine uvode nove,pa mi roditelji trošimo novac na iste. Umjesto da isti novac upotrijebimo na kupnju nekih drugih tiskovina i tako podupremo objavljivanje istih. Ili novih cipela,ili pomognemo drugome...Dajte ih (tadašnjoj) ministrici koja je mentalno na razini tih udžbenika!
Ravnatelji škola često kažu kako djeca ne mogu kupiti običnu slikovnicu,roditelji nemaju novca. Još nisu shvatili zašto nema?!
Svake godine kupujemo skoro iste udžbenike,a nemamo za neka nova djela...pa ni Kršni zavičaj.
Razumijem vas,ali nemojte da vam se dijete sramoti ako ikako možete. To boli više od praznog stomačića

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
1
4
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari