Dodaj komentar

Bravo Ruže! Tko ima uši neka čuje.
Danas na pučkoj misi na Humcu u župnim obavijestima nekoliko puta naši fratri traže od ljudi da daju u humanitarne svrhe, što prema udruzi Duga, što prema frami , što prema nekim druženjima u lapidariju samostana, što prema darivanju hrane potrebitima, a gdje su oni, gdje su njihova brojna novčana primanja, gdje su institucije.Svi su, pa i naši fratri pali po džepu običnog čovjeka koji najmanje ima i baš se vidi koliko nemaju obzira prema običnom čovjeku.U osnovnoj školi imam troje djece, u svima učiteljice traže da se nešto donese opet za potrebite i ako djete ne donese bit će mu neugodne i teško, a odakle će donijeti. Dakle ako želim da mi dijete ne doživi neugodnosti moram mu dati da donese u školu, a ako dam svima onda će upravo moja obitelj biti potrebita. I gdje je tu realnost?
Humački gvardijan fra Darijo u vrijeme kad nema novca za Kršni Zavičaj u isto to vrijeme ugrađuje video nadzor oko samostana i postavlja kamere. I naravno da se onda normalan čovjek pita gdje je tu realnost?
Dakle kao što već odavno imamo odnarođene političare sad imamo i odnarođene svećenike i to je put bez povratka.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
6
5
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari