Dodaj komentar

Popis studenata dobitnika potpore Općine Ljubuški

ljubuski.info

Temeljem članka 11. Odluke o novčanoj potpori studentima Općine Ljubuški u akademskoj 2018./2019. godini, broj: 01-02-1926/18 od 7. rujna 2018. godine, Povjerenstvo za dodjelu studentskih potpora sastavilo je slijedeće popise:

Popis studenata koji su ostvarili pravo na studentsku potporu u akademskoj 2018./2019. godini

Popis studenata koji nisu ostvarili pravo na studentsku potporu u akademskoj 2018./2019. godini

Potporu je tako uspjelo ostvariti 57 studenata, dok je bez iste, po raznim kriterijima, ostalo 125 studenata.

Oba popisa su, u obliku PDF, dostupna ispod:

Općina Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
7
6
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari