Dodaj komentar

ti izgleda ne znaš o čemu pričaš, u ponedjeljak 03 12 vlada s ćosićem na čelu donijela je uredbu o osnivanju prihvatnih mjesta u našoj županiji tako da je ona karta koja je isplivala prije koji mjesec istinita, a u marakeškom sporazumu se navodi da svaka država koja ga potvrdi mora dati sva prava svakom migrantu koji poželi ostati u bilo kojoj zemlji, i osigurati im smještaj , posao, hranu, prekvalifikaciju za poslove za koje su zainteresirani da rade, i mnogo toga još, treba im dati osobnu, radnu knjžicu i osigurati im sve uvjete kao i domicilnom stanovništvu i još mnogo toga, a sve će se to platiti iz proračuna tj mi svi građani dok naši komšije odlaze u irsku, njemačku i na sve strane, pročitaj dokument ima na internetu

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
7
5
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari