Dodaj komentar

Spriječeno krijumičarenje migranata u Ljubuškom

ljubuski.info

Dana 5.12.2018. godine oko 18,30 sati policijski službenici PU Ljubuški su radeći po zavedenoj akciji od strane Uprave policije MUP-a ZHŽ pod nazivom "Migrant" u mjestu Šipovača, općina Ljubuški, zatekli Taxi vozilo marke "BMW" BiH reg. oznaka u kojem se nalazile četiri muške osobe.

Policijski službenici su utvrdili da je M.K. (57) iz Mostara upravljao naprijed navedenim vozilom a u vozilu su se nalazila tri strana državljanina, od toga dva državljana Islamske Republike Irana i jedan državljanin Republike Irak. Navedeni kod sebe nisu imali nikakve dokumente a posjedovali su potvrde o iskazanoj namjeri za podnošenje zahtjeva za azil. Osumnjičeni M.K je lišen slobode te je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

O ovom događaju izvješten je dežurni težitelj Tužiteljstva BiH, koji je naložio da se protiv M.K. nakon provedene kriminalističke obrade podnese Izvješće zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela Krijumičarenja ljudi iz čl. 189. st. 1. KZ BiH.

MUP ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
8
2
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari