Dodaj komentar

Elektroprivreda ostavila Kašče bez struje cijeli dan i noć!

ljubuski.info

Petnaestak preostalih stanovnika Kašča već desetljećima ne pamti da su cijeli dan i noć bili bez električne energije.

No, zbog nemara i tromosti pogona EP u Ljubuškom to će se dogoditi. Kad treba naplatit struju ne kasne, a kad treba izvršiti popravak treba ih čekati danima.

Kašče dobiva struju iz Vrgorca, jutros su djelatnici HEP-a iz Vrgorca obavjestili kolege u Ljubuškom da je došlo do kvara na trafostanici i isključili struju kod kapelice Sv. Nikole. Međutim, cijeli dan nitko se iz Ljubuškog nije udostojao doći i pogledati u čemu je problem. Tako su ostavili mještane bez struje cijeli dan, ali i nadolazeću noć.

Sramota!

M.P.
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
7
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari