Dodaj komentar

Taj navedeni tzv.ministar nije jedini.
Kad ih sve sagledamo većina ih je takvih.
Nisu on ili oni glavni krivci za svo zlo i sav kriminal što se dogodio nad hrvatskim narodom.

Sve njih je netko postavio na ta mjesta i naravno štiti ih jer i oni njega štite u svemu.
A tko je taj?

Zna se da je to vrhovni poglavica koji je alfa i omega u svim hrv.županijama u FBiH pa tako i u ZHŽ od kojeg sve počinje i završava.

Ovaj ministar kao i mnogi drugi su samo jedno malo ogledalce cijelog tog nametnutog režimskog kriminalnog sustava koji su prave hrvate domoljube a posebno branitelje i HRVI doveli na prosjački štap a sebe pljačkom i kriminalnim radnjama abnormalno obogatili.

Kriminalističku policiju su pretvorili u kriminalnu organizaciju i gdje je tome kraj i gje je tu izlaz iz tog crnila koje je ponovno zahvatilo hrvatski narod to se još nezna.

Očito kako stvari stoje pola hrvata je već pod prisilom napustilo BiH i još ta druga polovica i rješena stvar ili možda "žuti prsluci" što očito kod nas je nezamislivo jer takav smo narod, nažalost, pa nam ništa drugo i ne preostaje nego kaput preko ramena i u potragu za drugom , pravednijom i uređenijom novom domovinom a kriminalci i kriminalne skupine neće imati više koga pljačkati pa nek se pljačkaju, obračunavaju i vode rat sami između sebe i jedino će im tako doći kraj.
Ili "žuti prsluci" ili bijeg u nepoznato ,narodu ništa drugo ne preostaje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
2
6
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari