Dodaj komentar

MINISTAR UNUTARNJIH POSLOVA ŽZH !

1.Hrv. branitelj i HRVI koji je branio HR državu
2.Natporučnik HV,
3. Bojnik HVO i RVI,
4.Umirovljeni HRVI sa primanjima od 6500 kuna mjesečno i tko zna koja sve još odličja ima!
5.Dvojno prebivalište itd.itd...

A zasigurno i nije jedini ud ministara u Vladi ŽZH koji je HFVI i ima 3-4 ili više primanja mjesečno što iz RH što iz BiH.

Sad se zapitajmo tko je veći hrvat dali ;

1.Čović j njegova elita iz SKJ ili UJDI partije koju je za vrijeme raspada Yu osnovao i bio član i kad je vidio da to neće proći prešao je zajedno sa svojim SKOJ-evcima u HDZ i koji vlada već godinama čeme je svojom velikohrvatststvom i domoljubljem hrvatski narod iz tzv BiH doveo do podređenog položaja u odnosu na dva druga naroda pa ivdo samog etničkog istrebljenja hrvata sa višestoljetnih hrvatskih prostora Bosne i tako sve te prostore prodao srbima i muslimanima.

I ovo malo Hercegovine što je ostalo predao je pod komandu na milost i nemilost muslimanskim radikalistima iz sarajevske čaršije.

2.Ili Komšić koji je tipični glu.pi Bosanac zadojen jugoslavijom, titoizmom i komunis.tičkom partijom koji nema svog identiteta, koji je po nacionalnosti jugoslaven,bosanac što ne lostoji ni jedno ni drugo, otac mu je najveći zločinac tito tito a majka partija.

Iako su oba ista mislim da će se mnogi složiti da je puno bolji od Čovića jer taj čovjek je bio i ostao ono što jeste i ne mjenja dreseve i narod zna što misli pa ka ze nafavno i čuva, dok naš dični ČOVIĆ čas ustaša, čas partizan.čas jugosloven čas hrvat. a ni jedno ni drugo nego obični kriminalac i mešetar koji zna zavesti jadni hrvatski narod da mu vjeruje godinama a on radi uvjek po svom i oko sebe je okupio svega i svašta kao i ovog dičnog ministra policije, ministra branitelja, zdravstva itd.. koji rade po njegovu inače bi ih sve preko noći maknio pa bi se morali baveiti poljoprivredom, stočarstvom, građevinom za mješalicom isl. jer za bilo što drugo izuzmemo li falš diplome većina ih nije ni školovana.

SRAMOTA !

Ja kao i nas dosta koji smo prošli od Dubrovnika do Vukovara mnoga ratišta, stratišta četri i pol godine borbenog sektora, ranjavanja, invalidnost od 30 pa neki danas čak i 100%-tnu nemajju gotovo pa ništa niti su išli u rat da bi šta tražili ili to naplatili, danas se krpare se za ljekove i lječenje zbog takvih kri.minalaca i le.šinara koji su se pojavili nakon rata kao heroji invalidi tzv. današnje "Velike hrvatine" a jučer većina velike komu.njare, UDBA-ši, titići koje YU UDBA drži na vlasti od 1945 pa sve do danas.

Toliko žrtava, toliko boli jauka i prolivenih suza, toliko prolivene nevine krvi za Neovisnu Državu Hrvatsku. I kad smo mislili da je napokon imamo shvatili smo da se gotovo ništa nije promjenilo. SKJ I SKBIH bila i ostala na vlasti.

Ni jedan časni i pošteni hrvat domoljub koji se svojim djelima ili ratnim putem dokazao nije mogao niti danas može ući u vlast. Sve ostali stari partizani i njihovi podanici i sluge koji su se njima priključili samo zbog vlastitog interesa.
Možda griješim ali ako netko kojeg domoljubnog i časnog hrvata zna da je na vlasti bilo bi interesantno čuti.

Mi dragovoljci branitelji koji smo prvi uzeli pušku išli smo srcem da bi stvarali i branili voljenu domovinu kao i naši preci koji su također pod istim hrv.grbom ginli i nisu je dočekali.

Nažalost taj san se nije ni nama ostvario.
Imamo oskvrnjenu RH bez trbuha kao i AVNOJ-sku FBiH gdje su KOMUNISTI, UDB.AŠI i njihove marionete ostali i dalje na vlasti koji plja.čkaju sve što se da još opljačk.ati a hrv.narod kao što je to radio i TITO protjerati.

E MOOJ HRVATSKI NARODE ŠTA NAS OVO SVE SNAĐE, DO KADA ĆE TA ZLOGLASNA UDBA BITI NAŠA SUDBA...
Bit će sve do tada kada se taj kukolj taj troskot ne očisti.

Ali na žalost tog unutarnjeg neprijatelja koji desetljećima razara hrvatsko tkivo trebalo se riješiti u samom početkj rata i
onda se osloboditi i od vanjskih sila zla i tek tada bi Hrvatska bila kakvu smo svi sanjali.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
6
2
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari