Dodaj komentar

Kako ono reče gos. Ministar kakav je odnos države i institucija prema braniteljima zar je on trebao čekat da miu se oni smiluju,pa je on sam sebe osigurao po zakonu "snalaženja". Pozva gospodar slugu da izravnaju račune i pošto mu biše dužan poveći iznos i ne mogaše mu vratit usrdno ga moljaše da mu oprosti i gospodar se sažali i oprosti mu dug i ovaj sav sretan istrča na ulicu da svoju radost podjeli s bližnjma jer mu biše oprošteno!
No kad u tom trenutku naiđe neki čovjek koji je tom slugi neki sitni novac dugovao ovaj ga uhvati i stane daviti dok mu ne vrati dug?
Ugledaše to druge sluge i to javiše dobrom gospodaru ovaj se rasrdi te posla svoje čuvare po zlog slugu kazni ga i baci u tamnicu dok mu ne vrati i posljedni denar?
Ko ima oči neka gleda i vidi
Ko ima uši neka sluša i čuje
Ko ima razum neka razumi
Pzz. Branitljim ma gdje bili

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
6
1
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari