Dodaj komentar

Prva nedjelja došašća u šatoru na Bijači

ljubuski.info

Branitelji koji su u šatoru dočekali i prvu nedjelju došašća, noć su proveli u razmišljanju o gradnji jaslica i kićenju bora pored šatora na Bijači.

Unatoč visokim novčanim kaznama koje su im uručene proteklih dana, složniji su, više no ikada prije, ustrajati na dugom i mukotrpnom putu ka ostvarenju svojih pravednih ciljeva.

Nećemo dopustiti da nam nepravda u društvu poremeti radost u iščekivanju Božića!, poručuju Zaboravljeni branitelji i pozivaju sve ljude dobre volje da im se povremeno pridruže u "Šatoru istine" u nadolazećim blagdanskim danima!

UZB Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
1
4
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari