Dodaj komentar

Draga Martina.Gledao sam emisiju na N1 programu a na mojoj televiziji u kojem si ti gostovala.Stvarno kao katolik i pripadnik sveopće crkve zelim ti dug i sretan zivot sa tvojim deckom Goranom i kcerkom Unom.
Ali kao kamenjarku koji ima vise skole od tebe i vise doprinosi drustvu kroz poreze pa taman i za plahtu koja je mozda kupljena od moga poreza a na kojoj ti lezis, smeta mi prvo tvoj vulgarni izricaj kojeg bas svi kamenjari ne koriste a koje ti zelis prikazati kao zaostalim.Mogao bih ti nabrojati kamenjara puno puno uspjesnijih od tebe ali koji drze do svoga naroda i svjetonazora.
Nije mi jasno sta te drzi ovde.
Imas toliko lijepih i vecih muskimanskih mjesta, a kod njih si rado vidjen gost, i lijepo se preselis u ravniji i plodniji i umnoslobodniji grad.
A i nas bi malo pustila na miru i taman da se okamenisemo tebi tada nije vazno.
Eto puno sreće i ljubavi i kako kaze Mao neka cvjeta tisuće cvjetova.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
8
8
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari