Dodaj komentar

U Sarajevu promovirana knjiga "Huzur" Martine Mlinarević

ljubuski.info

Martina Mlinarević je održala promociju knjige "Huzur" u sklopu sajma "Knjige u nišama" u prepunoj prostoriji BKC-a. Uz nju su govorili i profesor Nerzuk Ćurak i pjesnik Mile Stojić, a pljesak za njih troje se jedva stišavao.

Martina Mlinarević je jedna od najpoznatijih autorica i novinarki u regiji a u proteklih deset godina aktivno surađuje sa mnogo vodećih televizijskih, internet i printanih medija.

Njena knjiga "Huzur" donosi priču o borbi, suočavanju sa najtežim ljudskim strahovima, radosti i miru kao i konačnom cilju i potpunom ljudskom ispunjenju.

Mile Stojić je rekao da Martininu knjigu osjeća vrlo bliskom sebi jer se ona obraća neposrednoj stvarnosti, te da se Martina odavno buni protiv nepravde u kojoj njena generacija živi.
Njena knjiga daje odgovor na brojne izazove, osvrće se na klerikalizam, nepravdu u lijepoj državi u kojoj živimo, prepričavajući ličnu traumu, rekao je Stojić

Profesor Ćurak je rekao da njena knjiga nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, te da samo hrabri mogu pisati o karcinomu kroz svoje herojstvo.
Ovako se ogoliti, vrlo malo ljudi smije i zna to učiniti. Svoju priču je univerzalizirala. Stvorila je snažnu vezu između sebe i čitatelja, rekao je Ćurak.

Martina je za Mileta i Nerzuka rekla da su oni njeni uzori u svemu te da je Mile njen omiljeni pisac.
Radila sam prvi kontrolni ultrazvuk, nema recidiva u lokalnoj bolesti te je to razlog više da se bolje osjećam danas, rekla je Martina dodavši da je Facebook njena platforma preko koje aktivno komunicira sa svijetom te kako su njeni statusi postali njena knjiga.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
8
1
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari