Dodaj komentar

Osnovnoškolci s Gračina pokazali kreativnu i humanu stranu

ljubuski.info

Nakon što su nedavno sudjelovali u akciji čišćenja grada "OctoberMest", u organizaciji Udruge mladih "Agape", učenici Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić su prikupljeni otpad iskoristili za izradu hranilica za ptice. Tijekom dvosatne radionice, uspjeli su izraditi ukupno osam hranilica, koje krase krošnje raznih drveća u središnjem gradskom parku.

Osim što su pokazali svoju kreativnu stranu, osnovci koji pohađaju ovu školu još jednom su dokazali kako su i humanitarno te volonterski osviješteni. Naime, prije nekoliko dana, u pratnji učiteljice Marine Ereš, posjetili su Dom za stare i nemoćne sv. Josip Radnik na Bučinama, gdje ih je srdačno dočekala ravnateljica s. Paulina Kvesić.

Bila je to prigoda za razgovor učenika sa štićenicama ove ustanove, a neke od njih nisu se ustručavale ni zapjevati i zaplesati, pokazavši tako kako im je posjet osnovnoškolaca itekako prijao.
Bake su bile oduševljene zbog našeg dolaska. Osim ugodnog razgovora, pomogli smo ih i nahraniti, pjevati s njima, ali i ohrabriti za buduće dane života, ponosno su istaknuli učenici.

Ovo su samo neke u nizu volonterskih aktivnosti osnovnoškolaca s Gračina, a očekuje ih još nekolicina projekata, čije će rezultate prezentirati tijekom Međunarodnog dana volontera u Sarajevu.

Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
1
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari