Dodaj komentar

Održana tribina "Perspektiva ljubuške poljoprivrede"

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u svojoj misiji oplemenjivanja kulturno-društvenog života na prostoru općine Ljubuški brojnim raznovrsnim manifestacijama, organizirala je tribinu pod nazivom "Perspektiva ljubuške poljoprivrede".

Poučno predavanje o perspektivi ljubuške poljoprivrede održao je agronom Branko Rogić, koji se u svojemu izlaganju dotaknuo brojnih poljoprivrednih tema, uz interakciju s nazočnima. Među ostalim, podrobnije se dotaknuo slijedećih tema: "Rezidba maslina gustog sklopa", "Gnojidba maslina s NPK mineralnim gnojivima", "Uzgoj pistacija" i "Plavac mali".

Branko Rogić dugi niz godina piše raznovrsne poljoprivredne članke i iste redovito objelodanjuje posredstvom brojnih medija. Nakana mu je u predstojećoj godini ukoričiti poučne članke.

Ugodno druženje, pod pokroviteljstvom NMS Commerca, dodatno je uljepšao glazbom na diplama I svojim slikama ljubuški slikar, Brankov brat, Zdravko Rogić.

Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
2
1
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari