Dodaj komentar

Čović je olakšao posao Komšiću i on snosi dio odgovornosti!

ljubuski.info

Boriša Falatar, kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH na Općim izborima koji su 7. listopada održani u Bosni i Hercegovini, gostovao je na HRT-u u emisiji "1 na 1" urednika Romana Bolkovića.

Falatar je, između ostalog, odgovarao i na pitanja o tome kako vidi budućnost Bosne i Hercegovine s nacionalnim strankama na vlasti te je govorio o rezultatima Naše stranke na prethodnim izborima.

Falatar je priznao da je, s obzirom na neznatne rezultate na prijašnjim funkcijama i na agresivnu kampanju koju je vodio, iskreno iznenađen brojem glasova koje je dobio novoizabrani hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Falatar je to objasnio dvama argumentima.

Kao prvo, ne vjerujem da su ljudi glasovali za njega, nego je većina glasovala protiv Čovića i duboko sam uvjeren da Čović snosi dio odgovornosti zato što je godinama vodio politiku koju su mnogi građani BiH vidjeli kao antidržavnu. On je olakšao posao Komšiću. Drugi razlog je to što imamo sustav koji očito ne funkcionira i koji bi se trebao promijeniti, ustanovio je Falatar.

Više pogledajte u priloženom videu, a o izboru Željka Komšića od 21. minute.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
4
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari