Dodaj komentar

Po meni nije normalno da Odvjetnici moraju biti bogati ali taj posao nije nimalo jednostavan.
Dobrota nema veze s obnasanjem te duznosti ali ima moralnost, postenje, korektnost, nepotkupljivost itd.. npr igrali smo zajedno rukomet, kosarku , tenis nikad nije bio od podlih udaraca ili sto mi kazemo nije bio od ile, dalje nikad nije bio zedan pobjede i prihvatao je poraz sa osmjehom bez razloga i nabrajanja itd...

Nije mi jasno kakav hotel? Tko je doticna? Kakve veze ima posao u skoli? Znaci nisam upucen u drugu osobu o kojoj pricate.

Nsaljedstvo fotelje? Tko je nasljedio fotelju?

Vjerujem u staru narodnu naravno gdje ima dima ima i vatre ali cijelo drustvo nam je u dimu. Kompletno smo varalice svi znaci nema iznimke. Oberes sipke i prodas sok jel itko ista platio bilo kome? Jel itko utvrdio jel taj sok ili ukiseljena salata ili nebitno jestivo? Sve firme u drzavi prikazuju prometa koliko pokriju troskova radnika , rezija, kirije, reklame, racunovodstva, odrzavanja vozila ili bilo cega znaci tocno za zivota cak 80% u Federaciji srednjih pa i dosta velika vecina DOO radi istu stvar. Znaci polazim od najsitnijih stvari a kod velikih su velike. Komplet drzava smo crni ko crni djava. Znaci nema protesta, otpora, jedinstva nismo sazrili ko drustvo. Ima tu milijon stvari.

Molim te samo mi odgovori tko je doticna, i koji Hotel da poslozim stvari u glavi tako da se uklopim i da nikog na portalu ne uvrijedim zbog neznanja. Hvala na korektnom odgovoru. Pozdrav

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
9
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari