Dodaj komentar

Postaviti cu par pitanja , a vi gospodine sto gledate objektivno, široko, duboko,kako god pokušajte si uzeti vremena i odgovoriti!
Da li je to po vama normalno da odvjetnici - tužitelji moraju - trebaju biti bogati?
Kakve veze ima dobrota osobe s obnašanjem visokopozicionirane dužnosti?
Da li znate koliko visokokvalitetnih pravnika sjede kući i nemaju mogućnost ni da volontiraju, a kamo sreće još da se razvijaju kao odvjetnici?
Da li znate da ljude zaboli neka stvar, tko koga?tko gdje?kad ? kad ljudi imaju kruha?
Smatrate li da je Hrstic dorastao poziciji koju obnaša, jer ipak tužilaštvo na svoj način je obraz jedne države? ako ipak smatrate da jest, da li se stidite svoje države?
Da li znate da je Hotel od dotične leglo [ * neprimjereno * ]a-luka?(da mi ne zamjere poštene)
Toliko je odvjetnika u Hercegovini, zašto je zanimljiv baš taj odvjetnički ured?
Da li je po vama normalno nasljedstvo fotelje, bez obzira na kvocijent inteligencije?-koja pri tom odlučuje o mnogim životnim sudbinama !
Da li je normalno da netko u današnjem vremenu (tuge, jada i nezaposlenosti) dobije posao u školi, pa ga odbaci? (što daje jasnu sliku) - netko može kako želi, a netko ne!
Da li vjerujete u staru narodnu , gdje ima dima ima i vatre?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
5
1
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari