Dodaj komentar

Hrsticeva prva zena je metak a druga je na svim poljima bolja od prve. Nije mi jasno otkud ovolika mrznja, nisam niti upucen u sve ali pznajem ga vrlo dobro cak mogu reci da smo odrasli zajedno. Zajedno smo studirali i izlazili na ispite, kasnije zivot nas odveo razlicitim smjerovima ali nije mogao postati zlocinac u 15 godina jer to nikad nije bio. Prvo da je los i promisljen nebi nikad sebi dozvolio prvi brak ali je dao priliku osobi koja nije njegov nivo apsolutno po nicem. Drugo druzio se sa ekipom koja je mogla samo njega nesto pitati a nikako on njih bilo sto, mada bi mu bilo bolje da je osto sa prvim frendovima iz osnovne i srednje ( mozda ) jer Bobo vjerujte mi nema pojma tko mu je prijatelj a tko ne. I sad da tajno odgovara tko mu je istinski frend koji bi sve ucinio dobro za njega ( on bi zaokruzio sve pogresne ). Jednostavno on nije kapacitet za muljazu i mocvare bar sam ja u to uvjeren. Ali ako se nasao u nekoj muljazi nema sanse da je svjesno bio ukljucen u to . A sto se tice ovog 100 kvadrata stana u Dubrovniku iz jednog od komentara taj stan je njihov skoro 20godina stoga nema svrhe spominjati - sta neki odvjetnici posjeduju u usporedbi sa obitelj Hrstic ( odvjetnici i tuzitelji ) Hrstici su sirotinja. Pa Bobina zena radi u Malisica gdje direktor ima placu radnice u DM stoga treba sagledati malo sire i dublje. Ako grijesim ok ovo je samo moje misljenje neka logika.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
3
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari