Dodaj komentar

Zbog krivotvorenja braniteljskih statusa uhićen Dragan Majstorović

ljubuski.info

Pripadnici Federalne uprave policije su, na temelju naloga Tužiteljstva Kantona Sarajevo, slobode lišili Dragana Majstorovića, zaposlenika Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata, osumnjičenog za zloupotrebu položaja ili ovlasti i krivotvorenje službene isprave.

Majstorović je osumnjičen da je tijekom 2017. godine uzeo novac za izdavanje fiktivnih uvjerenja o vojnom stažu, potvrđeno je u županijskom tužiteljstvu.

Pripadnici FUP-a su u ponedjeljak izvršili pretrese ureda, stana i automobila u vlasništvu osumnjičenog, te je pronađeno oko četrdeset pečata za koje se sumnja da su korišteni prilikom krivotvorenja kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti u daljem krivičnom postupku.

Podsjetimo, ranije je bivši ministar branitelja Zukan Helez, podnio kaznenu prijavu protiv Majstorovića i Martina Frančeševića (tada pomoćnik ministra za pitanja vojnih evidencija), što je u medijima bliskim HDZ BiH protumačeno kao obračun s Hrvatima u ministarstvu.

Već duže vrijeme se Frančešević i Majstorović dovode u vezu s krivotvorinama i trgovinom braniteljskim pravima.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
4
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari