Dodaj komentar

Za Dane kruha prikupljeno oko 3.000 KM

ljubuski.info

U ponedjeljak 15. listopada 2018. godine, po dvanaesti put, Odsjek za društvene djelatnosti i zajedničke poslove, obilježio je manifestaciju "Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje" na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Učenici osnovnih i srednjih škola s područja naše općine, izložili su svoje krušne proizvode za koje su prikupljali dobrovoljne priloge. Pjevačka skupina Dream Team Babe pravila je na licu mjesta uštipke, puru i lučenicu za koje je pučanstvo također davalo novčane priloge. Evo i popisa donacija prikupljenih po štandovima :

Djelatnice Centra za socijalni rad preuzele su prikupljeni novac koji će podijeliti onima kojima je najpotrebnije.

Iz Službe za branitelje iz Domovinskog rata, društvene djelatnosti, opću upravu i zajedničke poslove općine Ljubuški uputili su zahvalu svima koji su na bilo koji način pomogli u ostvarivanju ovog iznimno uspješnog događaja, a posebice predstavnicima škola, učenicima i majkama koje su se potrudile da nam ova humanitarna manifestacija bude uspješna.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
6
3
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari