Dodaj komentar

Strango.
Sa tobom nikako na zelenu granu.
Mi smo pobijedili .Odakle toliki zahtjevi.
Vidi.Eskadrila ce ako Big da prestati letiti.
Za kiosk nisam siguran jer vidis da je to jaka skola kada je Milan Ševo drugi u preferencijama
Iza Tonija.
To je to otreznjenje o kojem govori fra Luka.
Jos bi bilo bolje reci otresenje prasine sa nogu kako je ISUS savjetovao.
Vec ja sa svojim naputkom zelim da se tvoje srce u HDZ u smiri.
Brate pun te portal pa mi nekako zao da se toliko idiš.Tako sam ja u nogometu uvijek navijao za
slabije a sada u isto vrijeme za Juve ; Real , Barcu i bolje mi.Uvijek radostan.
IZBJEGLICE ovo i tebi oisem.Nije da te nevolum vise.Svi ste vi Bizja djeca a ja kao teolog skoro ko Dado vilim sve ljude.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
6
5
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari