Dodaj komentar

U petak Dani kruha u OŠ Marka Marulića Ljubuški

ljubuski.info

U petak 12. listopada obilježiti će se "Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje" u Osnovnoj školi Marka Marulića u Ljubuškom.

Redovne nastave neće biti, a svi učenici i djelatnici škole obvezni su doći.

Kao i prijašnjih godina u školskom dvorištu odjeli će urediti štandove s kruhom, pecivima i plodovima jeseni.

Program:

  • 8 - 8:30 opremanje štandova
  • 8:30 otvaranje svečanosti, blagoslov plodova,obilazak štandova
  • 9:30 završetak programa obilježavanja

Učenici OŠ Marka Marulića iz područnih škola će dane kruha obilježiti zajedno u područnoj školi u Gornjim Radišićima u četvrtak 11.10.

Općinski dani kruha održat će se na trgu iza zgrade Općine u ponedjeljak 15.listopada s početkom u 9 sati.

OŠ Marka Marulića školu predstavljat će odjeli 3.a i 3.c.

OŠ Marka Marulića Ljubuški

OŠ Marka Marulića
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
3
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari