Dodaj komentar

Ponovno odgođeno suđenje Zdravku Borasu za prijevaru Republike Hrvatske

ljubuski.info

Ante Unković, sudac Općinskog suda u Splitu, ponovno je, na zahtjev Zdravka Borasa, ministra MUP-a ZHŽ, odgodio glavnu raspravu u predmetu prijevare Republike Hrvatske za 95.000 kn.

Boras je, putem svog opunomoćenika, prvi zahtjev predao 2. srpnja, dva dana prije ročišta, a tako je postupio i ovaj put, pa je sudac Unković telefonski obavijestio stranke u postupku o odgodi.

Tijekom ljeta podnešeno je više podnesaka i od strane hrvatskih institucija, jer se suđenje odužilo.

Boras, kao jedan od značajnijih članova HDZ BiH, želi ostati na dužnosti ministra u novom mandatu od četiri godine. Bez obzira na pedigre, ima veliku potporu predsjednika Dragana Čovića i županijskog predsjendika Nevenka Barbarića.

Zbog poznatih činjenica oko kriminala kojim se bavio, mogao bi izazvati ogroman skandal za samu stranku. Ni u tome nema mjesta čuđenju, jer za HDZ BiH nema tog kriminala koji bi bio motiv za izbacivanje osoba sličnih Borasu iz stranke.

Novo ročište je zakazano za 3. prosinca u 12 sati u istoj prostoriji suda i na istom katu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
2
5
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari