Dodaj komentar

Vrijedna donacija Croatia osiguranja centru za osobe s teškoćama u razvoju

ljubuski.info

Javna ustanova Edukacijsko-rehabilitacijski centar za osobe s teškoćama u razvoju Općine Ljubuški, počeo je sa radom 1.10.2017.

U prvoj godini rada, kroz centar je prošlo 64. osobe s teškoćama u razvoju. Najmlađi korisnik ima 3 godine dok najstariji ima 33 godine. Korisnici su uglavnom sa područja Ljubuškog ali vrata Centra su, po dogovoru i shodno kapacitetima otvorena za suradnju i sa drugim općinama, tako da ima korisnika i iz Gruda, Posušja, Čapljine i Čitluka. Centar kao javna ustanova je budžetski korisnik, ali dodatno se financira i unaprjeđuje svoje poslovanje i kroz donacije i razne projekte.

Croatia osiguranje se rado odazvalo zamolbi za pomoć u radu Centra te je omogućilo nabavku bobath stola sa električnim podešavanjem kako bi olakšalo rad osoblju Centra u pomaganju onima najpotrebitijima. S obzirom na značajnu prisutnost Croatia osiguranja u lokalnim zajednicama diljem BiH, strategija sponzorstava i donacije kompanije usmjerena je na pokretanje pozitivnih promjena upravo u lokalnim zajednicama te je usko vezana uz temeljnu djelatnost, vrijednosti i osobnost brenda.

Vrijednu donaciju, 26.9.2018. službeno je ravnateljici centra Mariji Kikaš, predala Silvana Ivančić, izvršni direktor Croatia osiguranja.
Iznimno smo zahvalni Croatia osiguranju na donaciji. Bobath stol će nam uvelike olakšati rad i nadamo se kako će ova donacija biti primjer i poticaj ostalima pomoći. - Izjavila je Marija Kikaš, ravnateljica Centra.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

8
2
8
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari