Dodaj komentar

Gosp. Vukoja Ljubuski je 1991 godine imao 2273 člana Saveza Komunista Jugoslavije. Izvor Komitet Ljubuski kad bi se objavio Spisak mnogi bi prije Izbora otišli na Istok i Zapad nebi nas u Op. Ljubuski ostalo oko 5 000 tisuća. Matematički gledano moj Ivane kad bi pridodali braću sestre striceve retke Čistih nama 2000 tisuće zato Druže moj ĆUTI a to savjetujemo i čelnicima Partije jer Papir sve trpi i ne zaboravlja s obzirom da Papir gori sve je na mnoštvu CD diljem lijepe naše JUGOSLAVIJE lijep Drugarski Pozdrav ZDRAVO. ZDRAVO. ZDRAVO i želim vam puno uspjeha pri predstojećim Kantonalnim Izborima

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
8
3
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari