Dodaj komentar

SIP: Nema sumnje u točnost Središnjeg biračkog popisa

ljubuski.info

Središnje izborno povjerenstvo BiH organiziralo je sastanak s direktorom Agencije za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Arifom Nanićem.

Jednoglasno je konstatirano da nema nikakve sumnje u točnost Središnjeg biračkog popisa. Naglašeno je da se broj birača upisanih u Središnji birački popis ne temelji samo na broju izdanih osobnih iskaznica u BiH. Također je utvrđeno da, u skladu sa Izbornim zakonom BiH, osobna iskaznica kojoj je istekao rok važenja istovremeno ne znači i gubitak biračkog prava, priopćeno je iz SIP-a BiH.

Iako je ponovljeno više puta u javnim istupima predstavnika tih dviju državnih institucije, u javnosti se plasiraju dezinformacije i nestručni komentari koji nisu utemeljeni na zakonu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
5
3
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari