Dodaj komentar

U narednih pet godina Majka Rusija i Narodna Republike Kina promjenit će Svjetsku Geopolitičku scenu ponajprije unistice ekonomski sve gdje je Dolar glavnoplatezno sredstvo tako će natjerati Sjevernoatlanski savez na Kapitulaciju bez metka dokaz ovog je već Madjarska Srbija i Poljska oni će zbog svojih opravdani tvrdi stavova 2019 napustiti EU koja se potpuno Raspada do 2025 jer je vjestacka Nepravedna Paratvorevina znači 2025 zbog KineskoRuskih ulaganja u spomenute Države Nacionalni BDP ce biti najmanje tri puta veći od R Hrvatske te će se voziti u Letecim Kineskim i Ruskim Automobilima dok ćemo mi ponosni Hrvati saditi Divan i Cmilje te biti Vječiti nadnicari u novom kulturnom Ausvicu zvanom Njemačka

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
6
5
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari