Dodaj komentar

Ma vidi molim te, Ured za evropske integracije "kako lijepo zvuči" donosi strategiju turizma osnivaju vijeće za to, Turistička zajednica ŽZH kojoj je blokiran račun i potjerani radnici kućama ne učestvuje u izradi same strategije. Tko bi trebao provoditi tu strategiju Ivane Jurilju, ubačeno kukavičje jaje u gnijezdo ŽZH. Vlada nije u stanju donijeti zakon o turizmu u ŽZH tri godine a vi gurate strategiju. Tko učestvuje u izradi, vidi čuda REDAH iz Mostara (agencija iz koje je došao Ivan Jurilj), što niste uključili ljude iz turističke struke iz ŽZH?. Zašto nije uključen Herag, agencija iz ŽZH?. Vijeća vi osnivate da još koju naknadu naberete, malo vam je što imate... Sram vas bilo što radite. Dario Sesar iz resornog ministarstva osnovao radnu grupu za donošenje zakona, tri godine im treba, ŽZH jedina Županija u FBiH u kojoj ne radi Turistička zajednica. Blago nama, svi sve znaju samo neka je predznak "evropsko",

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
4
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari