Dodaj komentar

Mještani poručili strankama: Niste dobrodošli, lažete nas godinama!

ljubuski.info

Predizborna kampanja u BiH uzima sve većeg maha iz dana u dan, a politički kandidati užurbano rade na pripremanju i organiziranju predizbornih tribina.

I dok obraćanja traju, obećanja se izgovaraju, publika aplaudira, mještani Podgore kod Breze su odlučili kako ove godine ne žele slušati "laži koje slušaju godinama".

Naime, prije par noći je u ovom mjestu osvanuo transparent s porukom za sve političke kandidate koji se bore za dio vlasti na izborima u listopadu.

Na transparentu koji je postavljen u samom središtu piše Nijedna stranka nije dobrodošla u Podgoru, lažete nas godinama!.

Jedan od mještanina ovog mjesta, Amir Solak, kazao je kako su se stanovnici ovog mjesta odlučili za ovakav transparent jer ne mogu više trpiti laži.
Transparent su postavili mještani natjerani nezadovoljstvom koje traje godinama jer nijedna vlast, tj. stranka koja je bila na vlasti nije učinila apsolutno ništa i nije održala niti jedno jedino obećanje, kazao je Solak.

Dodao je da, iako je bilo mnogih obećanja, u Podgoru od rata nije uloženo ništa.
U Podgoru nije uloženo ništa poslije rata, počevši od puta pa nadalje. Naša djeca igraju nogomet na cesti, naš glavni put koji vodi od centra Podgore do Stare džamije je i dalje nakon rata neasfaltiran, dodao je i poručio: Selo nam u 2018. godini izgleda kao i odmah nakon rata.

Podsjetimo, opći izbori bit će održani početkom listopada.

N1
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
9
6
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari