Dodaj komentar

Prekidi u isporuci električne energije za srijedu

ljubuski.info

Iz Elektroprivrede HZHB, poslovnica "Elektro Ljubuški" obavještavaju potrošače kako će, zbog planiranih radova, doći do prekida u isporuci električne energije, dana 19.9.2018 (srijeda) u vremenu od 8 do 14.30 sati i to u navedenim mjestima:

Klobuk i to zaseoci Dabrnja, Rudikovica, Čuljkove Njive i Zastražnica.

U slučaju nevremena radovi se odgađaju. U slučaju objektivnih, bilo tehničkih ili vremenskih prilika da se ne može izvršiti planirana obustava, radovi će se odgoditi za neki drugi termin, a o kojem će naknadno i pravovremeno obavijestiti.

U slučaju ranijeg završetka radova, očekuje se ponovno uključenje napajanja, prije nadedenog termina.

EP HZHB
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
8
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari