Dodaj komentar

U Ljubuškom osnovana Udruga hrvatske mladeži BiH

ljubuski.info

Cilj naše Udruge je okupljati hrvatsku mladež iz cijele BiH, isključivo onu mladež koju nije uspjela zatrovati niti jedna politička stranka.

Imamo za ciljeve njegovati našu tradiciju i kulturu, a posebno pridajemo važnost Domovinskom ratu i istinskim braniteljima.

Zato smo večeras i pozvali noćnu smjenu branitelja iz šatora s Bijače, bila nam je želja počastiti ih i izraziti im punu potporu u ostvarenju njihovih pravednih ciljeva!"

Kazao je ovo predsjednik novoosnovane Udruge hrvatske mladeži BiH Jure Šimić iz Gruda. Uz njega, najuže rukovodstvo čine Zdravko Grizelj i Joe Primorac iz Ljubuškog.

Udruga ima sjedište u ulici Hrvatskih branitelja, pored zgrade Radija Ljubuški.

Za sada imamo pedesetak članova, naš je ured otvoren svaki dan, pozivamo sve zainteresirane mlade osobe pridružiti nam se i svojim idejama pomoći u osnivanju novih podružnica u BiH, poručuju iz Udruge Hrvatske mladeži BiH.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
5
5
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari