Dodaj komentar

Donirana rajčica ide staračkim domovima, dječjim vrtićima i socijalno ugroženima

ljubuski.info

U prostorije Crvenoga križa Zapadnohercegovačke županije u Ljubuškom u srijedu je stigla donacija tvrtke Podravka od tonu i pol rajčice, a donaciju je primio referent za prvu pomoć i socijalnu skrb Nikica Roso.

Rajčica je svježa i friško ubrana, odmah krećemo s dijeljenjem donacije staračkim domovima i dječjim vrtićima diljem naše županije. 500 kilograma će širokobriješki Crveni križ podijeliti socijalno ugroženim građanima, kako je ranije i dogovoreno s Podravkom, kazao je Roso.

Predsjednik županijskog Crvenog križa Josip Zelenika istaknuo je da se radi o vrijednoj donaciji.
Zahvalni smo 'Podravki' za ovu donaciju i moram istaknuti da mi je iznimno drago da su prepoznali važnost rada Crvenog križa, rekao je Zelenika.

Podsjetio je kako je donacija dio šire humanitarne akcije koju "Podravka" provodi u Hercegovini te pozvao i druge tvrtke pomoći rad Crvenog križa.

FENA
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
9
6
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari