Dodaj komentar

Veselo na prvoj večeri "Pozdrava ljetu"

ljubuski.info

Veselo je sinoć bilo u gradskom parku u Ljubuškom, gdje se održala prva večer "Pozdrava ljetu".

Ovu manifestaciju već četvrtu godinu zaredom organizira Udruga mladih Agape, a ove godine napravili su iskorak na organizacijskoj razini, pa se manifestacija održava dva dana.

Zabava za najmlađe je počela već u poslijepodnevnim satima. Djeca su se zabavljala u Dječjem kutiću pod paskom Marije Mioč iz Dječjeg svijeta, bilo je plesa i igara, a najmlađe su uveseljavale i maskote, dok su se odrasli za to vrijeme šetali kroz park i družili.

Kasnije, kad je pala noć, uslijedili su koncerti i plesnjaci, za svirke uživo pobrinule su se ljubuške glazbene skupine, a posjetitelji su imali priliku na štandovima probati koktele, kao i razna druga pića i jela.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
5
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari