Dodaj komentar

Čutura najavio bespoštednu borbu protiv Meskhova

ljubuski.info

Nova sezona rukometne SEHA lige kreće sutra, a predstavnik Bosne i Hercegovine, RK Izviđač Central Osiguranje svoju utakmicu igra protiv Meshkova iz Bresta. Povodom toga danas je organizirana konferencija za medije kojima su na raspolaganju bili: trener Mario Bjeliš, kapetan Josip Čutura i vratar Josip Kvesić.

Meshkov je iskusna momčad koja godinama igra i Ligu prvaka. Prošle godine sudjelovali su i na Final 4 SEHA lige, a njihove snage svjestan je i novi trener Izviđača, Mario Bjeliš.
Mi smo znali kad smo upali u tu ligu da nas čekaju ovako teški protivnici koji igraju Ligu prvaka. Očekujemo jakog protivnika koji se pojačao u odnosu na prošlu sezonu i spremamo se što možemo bolje da im se suprostavimo. Svjesni smo da je otišlo, ja mislim deset igrača u odnosu na lani i da imamo mladu ekipu. Svjesni smo i što nam fali, koja nam pojačanja fale pa ćemo vidjeti. Uglavnom ćemo se boriti od prve do zadnje sekunde, pa ćemo vidjeti što će to donijeti, rekao je Bjeliš.

Nakon odlaska Davida Mandića, kao novi kapetan kluba izabran je Josip Čutura.
Dosta se promijenila momčad u odnosu na prošlu godinu, ostalo je nas četiri-pet starih igrača,a tu su i juniori. Ekipa je spremna, dobro smo odradili pripreme i visinske i taktičke i psihičke tako da jedva čekamo SEHA ligu. Dat ćemo svi, evo prvi ja kao kapetan 100 posto od sebe, istaknuo je kapetan Izviđača.

Izviđač je u odnosu na prošlu sezonu doživio velike promjene. Otišla su Josip Šarac, David Mandić, Božidar Leković, Marko Ivanković, Mateo Rodin, Ivan Budalić, Ivo Mišković, Kristijan Jarak, Luka Vučić, a došli su Vedran Delić, Martino Kordić, Goran Anđelić, Dragan Šoljić (Zrinjski), Duje Maretić (Split), Amir Muhovic (Bosna Sarajevo). Prvoj momčadi priključen je i veći broj igrača iz juniorskog pogona. Jedan od rijetkih koji je uz Čuturu ostao u klubu je vratar Josip Kvesić.
U srijedu nas čeka jak protivnik koji igra Ligu prvaka i mislim da o njima nemamo šta puno pričati. Mi imamo dosta novu ekipu tako da ni mi ne znamo koliko možemo, ali možemo garantirati da ćemo dati 100 posto od sebe pa ćemo vidjeti kakav će biti rezultat, zaključio je Kvesić.

Utakmica između Izviđača i Meshkova na rasporedu je u srijedu u 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
5
6
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari