Dodaj komentar

Pregrađe izgubilo od Jara

ljubuski.info

Jare - Balinovac i Meljakuša - Čapljina II polufinalni su parovi Lige Hercegovine. Plasman među četiri najbolje momčadi sinoć su izborile i malonogometaši Meljakuša i Jara.

U prvom susretu večeri Meljakuša (Posušje) je s 3:1 porazila Stolac, a istim rezultatom su Jare (Široki Brijeg) svladale Pregrađe (Ljubuški).

Rezultati:

Meljakuša (Posušje) - Stolac 3:1
(Dario Penava 2, Luka Lučić / Darko Raguž)

Jare (Široki Brijeg) - Pregrađe (Ljubuški) 3:1
(Mile Zelenika 2, Ivan Buhač / Tomislav Bošnjak)

Raspored za večeras:

  • 20h Jare - Balinovac
  • 21h Revijalna utakmica Veterani HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg
  • 22h Meljakuša - Čapljina II
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
8
2
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari