Dodaj komentar

To vam je sve vaš HDZ i Dragan omogućio. S ciljem za jednim jakim klubom koji ima hrvatski predznak pokušava se uništiti sve ostale hrvatske klubove kako bi svi sponzori i mlade nade bile usmjerene jednom klubu takozvanom HŠK Zrinjskom. Ovako će se jedan po jedan gasiti. Jedini otpor tom režimu ostaje NK Široki Brijeg koji se prkosi svemu. Ako niste znali svi sponzori koji ulažu u ostale hrvatske klubove moraju ulagati i u Zrinjski zbog politike HDZ-a.
A vi glupi hercegovački narode i dalje navijate za “jedini pravi hrvatski” klub Zrinjski i njegovog dragog vođu. Prvo zahvalite što u svom mjestu nemate prvoligaša onda lagano u Mostar na stajanje.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
5
4
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari