Dodaj komentar

Maslo će to oživit samo da Jerko iziđe iz zatvora pa kad ih krene pridružit će se opet Jurišić, Budimir itd. ta će njima gradska vlast nije im ni onda trebala , Rašići šta je god urađeno na babovcu nikome ništa nisu platili pa ni igrače ni trenere ,klub je služio samo da bi se povukla neka lova od bilo koga i sad da grad spašava tu prćiju , ugušili su Bigeste kakva Sloga ,kakve Rđe, briši sve jedino osnivanje novog kluba ali ta će i to ko je vidija nogometaša iz Ljubuškog na malo višoj razini niko niti će, Ljubuški grad rukometa i to je to, a ove tzv. vođe Rđa eno Hajduk vam je u problemima, bolji je Hajduk 2 (druga liga) od Hajduka 1, zato što vrli stručnjaci vode klub ko što su i ovo Slogu vodili ma heba Slogu

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
7
7
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari