Dodaj komentar

Rđe i slobini plaćenici ne iznose istinu, ništa čudno.
Slobo, sin od Kerametala, pokreće rđe, sudjeluje u radu privatnog kluba, a Mara da je malo poštena uopće ne bi ovu temu otvarala ili bi bar prozvala i Slobu i rđe i Rašiča, a Općinu i Barbarića bi pustila na miru.
O čemu vi pišete 100 ljudi nije dolazilo gledat tu vašu privatnu p r č i j u, a sad kukate kao da je Ljubuški ostao bez nogometa.
Bolke bi bilo da ste pružili podršku Vučiću sa mnk i Mara i rđe, ali vi vodite kampanje za nove platforme.
Cijelo vrijeme ste šutili, a sad umjesto da prozivate Rašića, slobu i upravu, vi udarili po Barbariću.
Moram priznat da je veliki luđak ako išta pokuša sa nogometom, jedino zašto nije kriv je ova Sloga.
Opet gledajući malo bolje, stlolice nije nabavio rašić ni uprava Sloge, sve je Općina podržavala ali najbolke bi bilo da privatniku daje novac, a ovaj nek se igra kako želi.
Mare, opet o glupostima vodiš brigu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
8
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari