Dodaj komentar

Tebi zaista fali jedan ogromni zagrljaj i poljubac u čelo. Ti prvo mrziš sebe, nisi zadovoljan svojim tijelom a pogotovo pameti pa da bi skrenio pažnju sa sebe l.aješ protiv drugih. Izađi iz kuće ili ako si izašao promjeni kafić u kojem obično sjediš. Preporučujem ti od srca. Vi ljubušaci ste zadojeni mržnjom, mrzite tuđi uspjeh, mrzite kad netko ima 50 KM u dzepu a vi 20 KM odmah ga klevećete. Vi ljubušaci ste meni upropastili život te sam zato odselio i uspio u životu i kod vas isparava jedan ludi zrak koji udišete te ga širite dalje. A ti jado zadojen mržnjom si jedan čovjek koji je trčao oko Dade

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
3
4
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari