Dodaj komentar

Vidi vidi ,,uhljeba" jesu se našli uvrijeđeni, vidi vidi a poslije izbora će 50% ovih koji pljuju Dadu u komentarima baš njega zvati da im nađe posao u Austriji, isto kao što su ga zvali oni kad je otišao iz Mostara u Austriju a oni ga vrijeđali kako je mogao itd pa ga poslije zvali ima li posla igdi i nudili da makar čiste smeće nije bitno samo daj sta daš. Gospodin Dado je se snašao u Austriji, s nadprosječnom plaćom od oko 5000€ je glavna faca koji nakon radnog vremena pije točeno s premjerom Austrije Kurc-om. Došo Dado ovamo s novim Golfom i obilazi svoje birače, eto HDZ gdje vidite Golfa austrijski tabla znajte da ste na tom mijestu izgubili glasove jer Dado Milas je došao u velikom sjaju te nam na izborima 7.10.2018. donosi ogromno osvježenje. HDZ ZEKANI HDZ BEKANI. CEKAJ CEKAJ STANI STANI STA SE DEŠAVA NA GRANI, NA GRANI SE [ * neprimjereno * ]I RADUJU BANANI.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
9
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari