Dodaj komentar

Ako je i od Marija Karamatića ipak je previše

ljubuski.info

Koalicija Hrvatsko zajedništvo oštro reagira na jučerašnju izjavu predsjednika Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), člana Koalicije predvođene HDZ-om BiH, i izaslanika u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Marija Karamatića koji je gostujući u emisiji Novi dan televizije N1 izjavio kako Hrvati u BiH za predstojeće parlamentarne izbore imaju samo jednoga kandidata, a to je Dragan Čović.

Što se tiče hrvatskoga člana Predsjedništva, mi imamo trenutno neka četiri bošnjačka kandidata za hrvatskoga člana Predsjedništva i jednoga hrvatskoga i ono u što sam ja uvjeren apsolutno ja da će gospodin Dragan Čović dominantno dobiti izbore za hrvatskoga člana unutar hrvatskoga biračkog kurpusa, međutim hoće li to biti dovoljno, to neće odlučivati Hrvati.

Evo još jedanput iz usta Marija Karamatića izlaze laži i obmane kojima je jedina svrha zbuniti i ovako zbunjeni hrvatski narod koji se od blagostanja pod ovom vlašću ušutio i jedva od miline diše, da parafraziramo velikoga Petra Kočića.

Ako je i od Marija Karamatića koji zna često mlatiti ko Maksim po diviziji, ipak je previše i ova njegova izjava nije ni malo bezazlena, kako se na prvi pogled čini.

Otkuda ovome rudarskom tehničaru pravo govoriti o tome tko je čiji kandidat ili mu je to šapnuo njegov šef Krešimir Beljak, po čije mišljenje, općenito o Hrvatima, pa i o onima koji žive preko granice, često zna otići i do "belega Zagreba grada". Sukladno svome zanimanju, Karamatić zna često rovati po terenu koji dobro ne poznaje, ali i bezobzirno vrijeđati sve one koji ne misle kao on, jer BiH bi, zaboga, trebalo izgraditi po njegovoj mjeri! I tko to se ima pravo zvati Hrvatom ako od njega nije dobio "certifikat"?

Hrvatsko zajedništvo želi istaknuti kako je kandidatkinja HDZ-a 1990 dr. Diana Zelenika, Hrvatica koju će hrvatski narod, ali i svi drugi koji žele nove i bolje odnose u BiH, izabrati kao jedinu ženu kandidatkinju za ovu dužnost. Vjerojatno su se neki uplašili kako bi im ona mogla pomrsiti račune pa su pribjegli lažima i obmanama za koje ne očekujemo kako neće biti ni prve ni zadnje u ovo predizborno vrijeme.

O tome tko će i za koga glasovati, znat će se nakon izbora, ali ni sada baš puno toga nije sakriveno, jer ovaj narod zna prepoznati tako potrtebnu promjenu, ali i stvarnu borbu za njegovo dobro od borbe za nečije osobne interese.

Hrvatsko zajedništvo
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
7
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari