Dodaj komentar

EPSKA PRICA kao sto je Daliceva ili Zvonke Busica - Tudjmanova da nepricamo ...
ANĐELI koji se opiru nepravdi i siromastvu na skroman ponekad tuzan nacin ... genetski kod koji nema nista s kodom današnjih politicara i svcenika ...
Jure kad si se vratija u Ljubuski jesi li vidija kako su se oko tebe kupe, kako su se okupili oko Dalica i Bušića ... kako ste dopustili da vas najveca BAGRA u Hrvata UTIHNE ... od nikoga vise necujemo rijeci ... PRAVADNICI STE i DOKAZANO HRABRI - nemojte pokleknuti kao sto je danas pokleknuo nas narod napaceni od ovih POLITICKIH HORDI [ * neprimjereno * ]KA drugacijeg genetskog koda od vasega ....

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
5
7
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari