Dodaj komentar

NASTAVLJA SE TA SAPUNICA OKO RAZVOJAČENIH BRANITELJA !

A gdje joj je kraj to se još nezna.

Vladajućima se ona itekako svidjela i oni bi željeli da ona traje ako je već trajala dvadesetak godina bar još toliko i ta priča bi bila završena naravno za njih sa happy and-om iz razloga što će do tada veliki broj branitelja napustiti ovozemaljski život dok drugi dio će biti sa štapom u ruci i neće moći više ništa blokirati jedino svoja vrata na kući.
BRANITELJIMA je te sapunice koja im se stalno emitira kao da su u S.Koreji i koja traje preko dvadeset godina više preko glave i zato žele kraj naravno uz Happy and a to je da im se konačno nakon toliko godina riješi status tj usvoje ta tri osnovna zahtjeva koja traže.

Po mom skromnom mišljenju toj sapunci uskoro dolazi kraj bez obzira dal se to nekom sviđalo ili ne a sad kakav će biti završetak i u čiju korist ostaje za vidjeti.
Zaplet je došao do vrhunca i sad se samo očekuje rasplet te dugotrajne sapunice ili trakavice.
Počela su prepucavanja, jesmo se dogovorili, nismo se dogovorili itd.itd..
Sad će se u političkom žargonu rečeno udarati svim sredstvima i po pravilima fer pleja i van pravila i iznad pasa i ispod pasa. Koristit će se raznim lažima , isinuacijama i podmetanjima a i mediji su tu koji će igrati ili bolje rečeno već igraju glavnu ulogu.

Počele su već kružiti kojekakve priče i propaganda rekla- kazala, prevara, izdaja isl. samo da bi se uvela smutnja.

Zato ako jedna i druga strana želi iznijeti pravu istinu u javnost o čemu se na sjednicama pregovaralo i što se dogovorilo a ne širenje laži kao prvo te sjednice trebaju biti javne i bez cenzure uz prisustvo tv kamera i medija da narod može sve to popratiti ili nakon sjednice ma šta i kako se dogovarali i potpisali moraju pokazati validni i originalni papir sa potpisima i otisnutim pečatima.

Tada nema više isinuacija, glasina i kojekakvih priča i laži.

Znači sazvati vanrednu sjednicu pozvati medije da prisustvuju i snimaju te sjednice i to sve iznijeti u javnost.
Riješen problem.

A ovakvo odugovlačenje,prebacivanje loptice sa jedne na drugu stranu i tako u nedogled to je čista besmislica za onog koji želi da se problem riješi.
Ali očito ta igra"PING-PONG" sasvim sigurno nekomu odgovara.
Karte su na stolu i neke stvari će se morati riješiti i neke stvari će morati izaći na vidjelo.
Neki će pričati jednu stranu priče neki drugu.
Normalan imalo uman čovjek neće nasjedati na to.
Samo medijski zapis bez cenzure a ponajprije papir i crno na bijelo je "PRAVA I ISTINITA PRIČA" kojoj treba vjerovati.
Zato ne nasjedajte na kojekakve priče i podvale s bilo koje strane dolazile!

BRANITELJI SAMO POLAKO, PAMETNO I HRABRO!
Totalitaristički režim je pao gotovo u cijelom svijetu.
Imate svoja demokratska prava i iskoristite ih maksimalno. Medijski ćete biti popraćeni u cijelom svijetu.
SRETNO VAM !
Nek pravda i pravednost pobjedi...jer za pravdu pravednost i demokraciju mnogi ratovi su se događali, mnogi životi su pali kako ovdje tako i u cijelom svijetu.
Zato se sada u miru borite demokratskim putem za svoja prava koja vam pripadaju jer za to ste se i borili vi kao i oni koji izgubiše živote u ratu upravo zbog te demokracije i ravnopravnosti koja još nije profunkcionirala ali sviđalo se to nekom ili ne kad tad će profunkcionirati i vaša prava kao i prava svakom drugom čovjeku koji je za bilo šta zakinut bit će mu osigurana i zagarantirana.
Samo treba vremena da sve to profunkcionira al opet neće sama od sebe. Za sve se treba izboriti dok se sve to posloži.

Samo pametno, mudro, optimistično, mirno bez ikakva nasilja, polako i strpljivo i sve će doći na svoje i cilj je blizu. Nedajte se isprovocirati..!
VAŠE PRAVO JE DA SE BORITE ZA SVOJE PRAVO!
To vam nemože nitko uskratiti.
Pravo na život, pravo na slobodu izražavanja, pravo na nezadovoljstvo i prosvjed..itd.
To su osnovna ljudska prava a imate ih na stotine.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
5
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari