Dodaj komentar

Ljubomorni miševi,vratite se u svoje mračne rupe iz kojih virite,pozabavite se svojim zivotima kojih očigledno nemate,potpisite se imenom i prezimenom i onda komentirajte ljude,svaki od vas neka kaze koga je Zlopaša prevario,kome je dužan,koga je na bilo koji način iskoristio,jedino tako i mozete komentirati sakriveni u svojim rupetinama,smeta vama tude dobro,danas Zlopaše sutra netko drugi,izvolite izbacite jaja kojih nemate,svi ste vi veliki moralisti,vjernici,domoljubi itd.,vi ste zedni tude krvi,tudeg dobra,miševi,ima li ko kokoš vise od vas spremni ste na sve kako bi ga ocrnili,ljubomorno bolesni umovi,smetaju vama svi koji nesto imaju,samo nek komsiji krepa krava,to je vas moto,pozdrav obitelji Zlopaša,samo nastavite tako,ljudi koji Vas poznaju i kojima ste bitni znaju kakvi ste,ova guba nije dostojna da spomene vase ime a kamoli nesto drugo.P.S.Volio bi da sto skorije nadletite Ljubuski avionom pa da misevi opet izvire iz svojih mracnih rupetina.Lijep pozdrav!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
7
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari